Hvem blir Årets unge spiller i PostNord ligaen 2023?

Trenerne i årets PostNord liga har nominert 3 spillere hver. Det har vært mange gode kandidater. Her kan dere lese litt om de 4 som har fått flest stemmer. Hvem som til slutt står igjen på toppen offentliggjøres nå i løpet av de siste serierundene. Vinneren får 20. 000 kroner og pokal . Spillerens klubb får også 20.000 fra ligapartner PostNord.

Her er de 4 nominerte med flest stemmer fra trenerne i årets PostNord liga 2023. 

Alle spillerne har noe til felles. De er stemt frem for sine spennende ferdigheter og kvaliteter, samt bidragsgivende presentasjoner til sine respektive klubber. Et par av spillerne har i tillegg i løpet av sesongen gått videre til høyere nivå enn PostNord. 

Takk til alle klubbene i PostNord ligaen som har vært med i nomineringsprosessen. 

Andreas Endresen Vard Haugesund.JPG
Andreas Endresen Foto: Vard Haugesund

Andreas Endresen, født i 2003, Vard Haugesund/Jerv FK

Andreas som er spiss kom til Vard Haugesund på lån fra FK Haugesund i 2022. Fra 2023 var han fast hos Vard Haugesund før han ble videresolgt til Jerv i slutten av august 2023. Andreas noterte seg for 11 mål for Vard i 2022. I 2023 ble det før han dro til Jerv 16 mål  Han har spilt hele 49 kamper for Vard Haugesund. Sine barndoms år hadde han i Skudenes. I tillegg har han spilt en G18 kamp og 5 G16 landskamper. 

Sander Nordbø Notodden.JPG
Sander Nordbø, foto Notodden FK

Sander Nordbø, født i 2003. Notodden FK midtbane spiller. 

Sander hadde sine barndomsår Heddal før han som 10 åring to turen til Snøgg, Herfra gikk han til Notodden og videre til Odd. Nå er han tilbake i Notodden og har spilt hele 33 kamper for Notodden på PostNord nivå. Om Sander sies at han er en spiller med godt overblikk, er ballsikker og god i duellspillet. Han har etablert seg godt på et lag som i år har gjort det meget godt i toppen av PostNord ligaen avdeling 1.

Victor E Halvorsen - Kjelsås.jpg
Victor Emanuel Halvorsen, foto: Solveig Skumlien Nilsen

Victor Emanuel Halvorsen f. 2004. Midtbanespiller Kjelsås/Sarpsborg 08

Victor Emanuel har hatt hele sin fotballkarriere på Grefsen i Kjelsås Fotball. Han har spilt hele 63 kamper for Kjelsås på PostNord nivå. I 2023 ble han solgt til Sarpsborg 08, men ønsket å fullføre sesongen i Kjelsås. Dermed ble han leid ut tilbake til Kjelsås frem til årsskiftet.  Victor Emanuel fikk da også med seg  semifinale i cupen mot Molde FK sammen med sine lagkamerater på Kjelsås. 

Isak Vådebu (1) TUIL.jpg
Isak Vådebu foto: TUIL

Isak Vådebu f. 2003 forsvars spiller. Tromsdalen TUIL/Tromsø IL

Isak startet sin fotball karriere i Reinen IL før han meldte tidlig overgang til Tromsdalen. Isak har spilt hele 66 kamper for Tromsdalen før han i 2023 gikk til Tromsø IL. En klubb han stadig vekk har blitt koblet opp mot. Isak skulle egentlig blitt lånt tilbake til Tromsdalen ut sesongen 2023, men avtalen ble gjort permanent etter at Tromsø IL solgte sin daværende stopper.