HVEM BLIR ÅRETS TRENER I POSTNORD LIGAEN 2023?

Trenerne i årets PostNord liga har nominert hverandre til årets trener. 3 kandidater har helt tydelig skilt seg ut med flest stemmer. Hvem som til slutt står på toppen med den gjeve prisen og også kr 20 000,- til både trener og klubben sin blir offentliggjort nå i de siste serie rundene.

Her ser dere hvem de tre nominerte er og kan også lese litt om begrunnelser for nominasjonene. 

Jan Halvor Halvorsen - Lyn 1896 FK.jpg
Jan Halvor Halvorsen, foto LYN 1896 FK

Jan Halvor kommer med et nyopprykket lag, og har gjort en kjempe jobb. Selv om Lyn 1896  har ressurser skal en klare å få ut potensialet.

Det har Jan Halvor klart og han og klubben kjemper nå om opprykk til Obos ligaen. Skjer det er det andre opprykk på to år for Jan Halvor etter han tok over Lyn 1896. Det sies også og bemerkes at de dagene de nødvendigvis ikke spiller så bra så har de hatt en trener som klarer å bikke resultatet i deres favør. 

Per Verner Rønning LFK.PNG
Per Verner Rønning foto; Levanger FK

Per Verner er i sitt 4 år nå som trener for Levanger FK. Levanger FK under Per Verner og hans team er eneste lag i PostNord ligaen som pr skrivende stund er ubeseiret i årets sesong.  Per Verner har bygget et kollektiv som er ekstremt lojale mot sin trener. Han har klart å selge inn sitt budskap. De er en profesjonell gjeng som alltid jager kvalitet og ønsker å bli bedre hver bidige dag. Når det gjenstår 3 runder i årets sesong så har Levanger allerede rykket opp til Obos ligaen. 

Eivind Kampen Kjelsås.jpg
Eivind Kampen, foto: KB. Sportsmedia

Eivind har gjort en flott jobb over mange år i Kjelsås. Flere spillere har gått fra Kjelsås under Kampens ledelse til Obos og Eliteserien. Det viser at han er en svært dyktig trener også på spillerutvikling.  I tillegg til å utvikle mange unge spillere som har tatt steget helt opp til Eliteserien og Obos ligaen så er årets prestasjon med å ta laget til en historisk semifinale for et lag fra PostNord meget imponerende.