Hvem blir Årets trener i PostNord ligaen 2022?

Trenere og klubb har nominert årets trener i PostNord ligaen 2022. 3 kandidater har helt tydelig skilt seg ut med aller flest stemmer. Hvem som går av med den gjeve prisen og også kr 20 000,- til både trener og klubben blir offentliggjort lørdag 22 oktober 2022, i årets siste seriekamp.

Her ser dere hvem de tre nominerte er og kan også lese litt om begrunnelser for nominasjoner.

Petter Sjåholm.png
Petter Sjåholm, Træff

Petter Sjåholm, den yngste av de tre nominerte, med et nyopprykket Træff til PostNord ligaen har imponert mange.

Træff ble av eksperter dømt nord og ned, men har vist at de er sin plass verdig. I skrivende stund og inn mot siste serierunde er de med å kjempe om 5 plassen i PostNord avdeling 2.

Petter har også en av sine unggutter med blant de nominerte til Årets Talent i PostNord, Jacob J Bolsø.

Blant nominasjoner som er kommet inn på Petter sies det;

Rykket opp fra Norsk Tipping ligaen i fjor, og i debutsesongen i PostNord har Sjåholm vist taktiske ferdigheter på et meget høyt nivå, lederevner som kontrollerer en haug med unggutter i tillegg til profiler som Vegard Forren og Mathias Mostrøm, og sosiale evner som gjør at han er godt likt av mange kolleger. Træff-laget til Sjåholm spiller jevnt med absolutt alle lag i divisjonen, og kan både kontre og ødelegge kamper, men også diktere kamper med ballen og lengre angrep. 

Johannes Tor Hardarsson.png
Johannes Tor Hardarsson, Fløy-Flekkerøy IL

Johannes Tor Hardarsson – eller Joey kom tilbake til Fløy-Flekkerøy høsten 2021, han signerte en to års kontrakt, og tok de siste 5 kampene høsten 2021. Han har tidligere vært både spiller, assistenttrener og hovedtrener for Fløy, så han kjenner klubben godt. I tillegg er han flink på de mellommenneskelige relasjonene, og er ikke redd for å gi unge spillere sjansen.

Fløy-Flekkerøy reddet plassen i PostNord ligaen på mirakuløst vis i siste seriekamp mot Kjelsås.

Med tilnærmet samme mannskap er det derfor imponerende at Fløy-Flekkerøy gjennom hele sesongen 2022 har vært med å kjempe i toppen. I siste serierunde spilles det nå om 3 plass i avdelingen.

Om Joey sies det blant de som har nominert følgende;

Joey tok over Fløy med 5 kamper igjen av fjorårets sesong og klarte på mirakuløst vis å redde plassen i Post Nord-ligaen. Har nå med omtrent samme spillerstall forvandlet Fløy til et lag som spiller god, offensiv fotball og som kjemper helt i toppen av tabellen.

Thomas Myhre.png
Thomas Myhre, Moss FK

Thomas signerte før sesongen 2022 en treårskontrakt som hovedtrener i Moss FK. Thomas var i 2021 sportslig leder og tok også over jobben som trener høst sesongen 2021.

Moss FK ligger nå på 1 plass i avdelingen med Arendal hakk i hæl, kun differanse på mål forskjell. Så det blir en uhyre spennende siste runde. Klarer Thomas Myhre å ta Moss FK opp til Obos ligaen?

Thomas har som sin kollega i Træff også med en av sine spillere på de nominerte til årets talent pris i PostNord ligaen, Noah Alexandersson

Blant nominasjonene som har kommet inn sies det følgende om Thomas Myhre og den jobben som nå er gjort i Moss FK denne sesongen.

Thomas, Mossegutten har vendt hjem, og bidratt tungt til å skape muligheter for det etterlengtede opprykket. Han har ledet et lag som har fremstått som veldig solide og vist gode resultater og god fotball gjennom sesongen. Sett fra utsiden er det satt noen standarder som ikke var der før, og en del spillere presterer på sitt (hittil) høyeste nivå. Laget har prestert over det som var forventet av mange.