Hvem blir Årets talent i PostNord ligaen 2022?

Trenere i årets PostNord liga har kunnet nominere 3 spillere hver. Det har vært mange og gode kandidater. Her kan dere lese litt om de 3 som har fått flest stemmer. Hvem som til slutt står igjen på toppen offentliggjøres siste serierunde 22 oktober 2022. Vinneren får 20.000 kroner og en krystallpremie. Spillerens klubb får også 20.000 kroner fra ligapartner PostNord.

Her er de 3 nominerte med flest stemmer fra trenere i årets PostNord liga 2022

Jacob J Bolsø.png
Jacob J Bolsø, foto Træff

Jacob Jacobsen Bolsø, f 2002, offensiv midtbanespiller, kom fra Molde og fast plass på Molde 2 i Norsk Tipping-ligaen til Træff før sesongen 2022. I Molde var han med på å bli både Norgesmester og Skandinavisk mester i juniorfotball.

Jacob har vist seg ta nivået i PostNord ligaen med glans og er en av tre som er stemt frem som årets talent i PostNord ligaen.

Blant nominasjoner som er kommet inn sies det blant annet følgende om Jacob;

Den desidert viktigste spilleren til Træff, som i årets sesong som nyopprykket, har imponert voldsomt med solide prestasjoner så og si hver helg. Den viktigste faktoren til at Træff scorer mye mål er Bolsø, med sin luftstyrke, individuelle ferdighet og målscorerteft! Litt late bloomer som har brukt året i Træff til å ta nye steg.

Noah Alexandersson.png
Noah Alexandersson, foto Moss FK

Noah Alexandersson, f 2001 er angrepsspiller

Noah kom til Moss fra Allsvenskan-laget IFK Gôteborg, først på lån til Moss FK, men før sesongen 2022 signerte han en toårs avtale. Også Noah er blant de nominerte til årets talent spiller i PostNord ligaen.

Trener Thomas Myhre uttalte følgende da Noah kom til klubben; Det er rett og slett fantastisk for vår klubb, vi har jobbet med dette i lang tid og er så glad for at vi har fått dette til og at Noah nå spiller for Moss FK.

Noah har bidratt til at vi er der vi er i dag både med sitt fantastiske spill og selvfølgelig sine mål, 7 hittil i år før siste seriekamp.

Og flere Eliteserieklubber her i Norge har vært og sett på Noah, men det ser ut til at Moss får beholde han også videre, noe trener Thomas Myhre er svært fornøyd med.

Syver S Skeide.png
Syver S Skeide, foto Hødd IL

Syver Skundberg Skeide f 2004 også han midtbanespiller, og den yngste av årets tre nominerte til årets talent i PostNord ligaen.

Syver har vært i Hødd hele sin fotball karriere, helt fra han var 6 år og får gode skussmål som her:

Syver har vært en av Hødds viktigste spillere gjennom hele 2022 sesongen, etter å ha spilt seg inn på laget siste del av sesongen 2021. Tar stadig steg som spiller og person, og har til og med dominert enkeltkamper. Gutten som akkurat fylte 18 år har allerede blitt sjekket ut av over flere lag i eliteserien og har en svært lys fremtid!