I helga blåste dommerne rundt om i hele landet i gang årets sesong, både i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og første serierunde ble unnagjort for de fleste lagene. Fortsatt gjenstår det noen kamper i ettermiddag/kveld, før første serierunde og tabellene i alle avdelinger er helt komplett.

I PostNord-ligaen fikk Øygarden og Kjelsås en god start på sesongen og topper hver sin avdeling. Kjelsås i avdeling 2 vant imponerende 6-0 mot Eidsvold Turn, mens Øygarden sikret seg 3 poeng etter en sterk 3-0 seier mot Ullern. Også i Norsk-Tipping ligaens 6 avdelinger, var det noen lag som kan være ekstra godt fornøyd med seriestarten. Lyn og Grorud i avdeling 1 vant begge 3-1 i sine åpningskamper, mot henholdsvis Oppsal og Fyllingsdalen. I avdeling 2 vant Elverum 2-0 mot Lillehammer, mens Brann 2 satte Fana skikkelig på plass i avdeling 3 med seier 5-0 i seriepremieren. I avdeling 4 sikret Pors seg en solid 3-0 seier mot nabo Urædd, og i avdeling 5 imponerte Junkeren med en knallsterk 6-0 seier mot Melhus. I Norsk Tipping-ligaens avdeling 6 viste Gjelleråsen solide takter med 5-1 seier borte mot Senja, mens nyopprykkede Harstad vant 4-0 på hjemmebane mot Bossekop.

Følg med på vår hjemmeside hvor tabellene oppdateres fortløpende og gir en helhetlig oversikt over begge avdelingene i PostNord-ligaen og de 6 avdelingene i Norsk Tipping-ligaen. Vi gleder oss stort over at sesongen nå er i gang og ønsker alle lagene lykke til, både i de kommende kampene og gjennom hele sesongen.

Harstad vant 4-0 mot BUL Alta. Foto: Knut Ingebrigtsen, Harstad Tidende