På årsmøtet i Divisjonsforeningen 4. mars ble det både vedtatt nye vedtekter og Divisjonsforeningen endret navn til NORSK LIGAFOTBALL. I tillegg takket vi av Kari Lindevik og Asle Tjøtta fra styret, samtidig som Cecilie Moe fra Frigg og Per Steinar Krogsæther ble valgt inn i styret. Per Steinar som styremedlem og Cecilie som varamedlem. Her er litt mer informasjon om våre to nye i styret.

Nytt styremedlem Per Steinar Krogsæther, Elverum Fotball

Vårt nye styremedlem Per Steinar Krogsæter er 53 år og bor i Elverum. Han jobber nå i Hærstaben (Hæren) med HR og personellforvaltning og var daglig leder i Elverum Fotball i perioden 2014-2019. Per Steinar har også vært HR-sjef i Norsk Tipping fra 2019-2022. Når det gjelder erfaring fra fotballen/idretten, så kan det nevnes 200 A-lagskamper for Elverum i perioden 1997-2004, trener i yngres avdeling, sportslig koordinator i Elverum Fotball (2010-2014), styremedlem i Elverum Fotball (2013-2014) og er nylig blitt valgt til ny styreleder i Elverum Fotball (2022 – ).

Nytt varamedlem, Cecilie Moe fra Frigg Oslo FK

Vårt nye varamedlem Cecilie Moe bor i Oslo og har vært aktiv fotballmamma og lagleder i Frigg Oslo FK siden 2011. Cecilie har vært med og arrangere flere Friggcuper, sittet i styret i Frigg Oslo FK siden 2016 og nestleder siden 2017. Til daglig jobber Cecilie i IT-bransjen innenfor områdene elektronisk autentisering og signering. Cecilie gleder seg til å bli kjent med Norsk Ligafotball og ta fatt på nye utfordringer og oppgaver. 

Vi ønsker dem begge hjertelig velkommen i styret i Norsk Ligafotball og ønsker dem lykke til i sine nye verv.